Udgivet i

Manglende tandlægebesøg kan have konsekvenser for malere

Som maler er der flere gode grunde til at booke dit næste besøg hos din tandlæge i dag.

Hvis du som maler nedprioriterer de regelmæssige besøg hos tandlægen kan det få fatale konsekvenser. Eksempelvis kan ubehandlede tandsmerter resultere i sygemeldinger og eventuelle mund- og tandsygdomme kan risikere at blive opdaget for sent. Se en god tandlæge på https://tandbro.dk/.

Derfor er det vigtigt at du som maler husker at prioritere at komme til tandlægen, før skaden er sket. Tænderne har stor betydning for kroppens samlede sundhed og det kan koste mange penge, hvis man ej bliver behandlet af en tandlæge i tide.

Som maler er det desuden vigtigt med et godt førstehåndsindtryk, når du møder nye kunder. Det kan booste din virksomhed, især hvis du er selvstændig maler, men også øge tilførelsen af nye kunder til din arbejdsplads hvis du er ansat i et firma. Et godt smil betyder mere end man måske lige går og tror.

En god tandstatus kan nemlig give et godt indtryk, hvilket skaber en god kundeoplevelse. Du kan som maler bevare dine tænder og det gode indtryk ved at værne om dine regelmæssige tandlægebesøg. Jo bedre du passer på dine tænder, jo længere tid kan du også beholde dem. Jo bedre du passer på dine tænder, jo nemmere er de også at holde rene.

Tandrensninger hos tandlægen kan nemlig bidrage til, at din tandstatus vedbliver med at være optimal. Desuden kan en tandrensning fjerne snavs og forebygge dårlig ånde, hvilket er vigtige faktorer i forhold til at give et positivt første håndsindtryk.

Økonomisk kan du også spare penge på at booke dit næste tandlægebesøg allerede i dag. Det kan nemlig løbe op, jo længere tid du venter, da din tandstatus kan forværres hvis der ikke sættes ind med behandling af eksempelvis huller i tænderne. Jo mindre hullerne er, jo billigere er de at behandle.

Går du og venter for længe kan du derfor ende med at betale mere end først antaget, da problemerne vokser sig større og større. Du kan derfor gøre dig selv en økonomisk tjeneste ved at sætte ind allerede nu, da det kan være billigere på den lange bane.

Der er muligheder for at spare penge hos tandklinikker der tilbyder rabatter i relation til forsikring eller baseret på alder. Det kan være en god idé at undersøge denne mulighed, da der er penge at spare. Dog skal man have for øje at man dog ikke skal gå på kompromis med kvaliteten, da pris og kvalitet som oftest går hånd-i-hånd.

Der er ingen gode grunde til at fravælge at tage til tandlæge. Som maler er det især vigtigt at værne om sin tandstatus, da problemer med tænderne kan bidrage til en ringe overordnet sundhedstilstand. Forklaringen på dette er, at mund- og tandsygdomme kan sprede sig til andre steder i kroppen via blodet.

Ubehandlede tand relaterede problematikker kan eksempelvis forværre hjerte-karsygdomme og diabetes. Som maler er du afhængig af at have en god fysik og det er derfor en god investering at tage til de regelmæssige tandlægebesøg, for at værne om sin sundhed.