Udgivet i

Tips til at male sit plankebord som en professionel

Her på siden ser vi nærmere på at få malet sit plankebord, med nogle gode tips til malingen af plankebordet, herunder om fordelene ved at gøre brug af en professionel maler, samt hvad man skal være opmærksom på, hvis man gerne vil opnå et flot resultat. 

Hvis alt dette lyder som noget du kunne have fordel af, så læs meget mere om fordelene ved en professionel maler, samt om hvad du skal være opmærksom på, når du skal have malet dit plankebord.

 

Derudover ser vi også nærmere på vedligeholdelsen af et plankebord, og kigger også på en god producent og forhandler af plankeborde, hvis du gerne vil købe et helt nyt plankebord. Få alt denne viden om plankeborde i det følgende.

Få en glat overflade på dit nymalede plankebord

Ønsker du en glat og flot overflade på dit nymalede plankebord, så er det vigtigt du sliber bordpladen. Dette vil nemlig sikre den glatte overflade. Det er dog ikke nok kun at slibe overfladen, da du også skal huske at fjerne alt slibestøvet, og have spartlet alle ujævnhederne.

 

Du kan med fordel gøre brug af en mohairrulle til malingen af dit plankebord, da en mohairrulle kan rumme store mængder maling. Det gør det nemmere at undgå løbere på bordet, da man kan lægge tykke lag på.

 

Husk også at få rengjort dit plankebord, inden du begynder at male på bordet. Det kan nemlig give ujævnheder i malingen og bryde med det ensartede udtryk, hvis bordpladen er beskidt, når man går i gang med at male bordpladen.

Fordele ved at vælge en professionel maler

Man kan sagtens selv male sit plankebord, og hvor man ikke mindst får et meget personligt resultat. Der kan dog også være gode fordele forbundet med, at man lader en professionel maler om malingen af sit plankebord.

 

Med en professionel maler er man nemlig sikret et flot og professionelt resultat, og som giver garanti for, at man ender med holdbart resultat. Derfor kan det være en god ide at overveje en professionel maler, hvis man gerne vil have et flot og professionelt resultat.

 

Gør dig derfor tanker om hvilken løsning der er den bedste for dig, og om du blandt andet ønsker det mere personlige udtryk, eller det mere professionelle resultat med en professionel maler. Få mere inspiration til maling af dit plankebord på plankebord.nu.

Her får du et stort udvalg af gode tilbud på plankeborde i høj kvalitet

Har du skrottet ideen om at få malet dit plankebord, for at købe nyt plankebord i stedet, eller mangler du bare et nyt plankebord, så får du her vores anbefalede designer og forhandler af plankeborde. Vi anbefaler et nyt plankebord fra ByMAIN.

 

Hos ByMAIN designer og producerer de deres egne plankeborde, og du er således sikret høj ekspertise og kvalitet, når du vælger at købe dit plankebord hos ByMAIN. Gå til https://bymain.dk/ og deres store udvalg af plankeborde, og find det plankebord som du står og mangler.